Bejelentés


Kormos Anett fanclub


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

I. Anett bemutatkozása a Dumaszínház oldalán (www.dumaszinhaz.hu):

"Kormos Anett, egyszeres jegygyűrűs, kétszeres gyermekes humorista. Korábban újságírásból próbált megélni, hiába. Most humorizálásból próbál, ? Tehetsége, humorérzéke amúgy elképesztő. A nézők/hallgatók általában el is képednek."

és az önkritika:

Tehetséges vagyok, okos, szép, többnyire szobatiszta. Alig használt, megkímélt állapotban, tartozékokkal (=két darab teljesen friss gyerek, egy darab picit romlott férj), dobozomban a kilencedik kerületben lehet átvenni. A családomra káros szenvedélyeim: mosok, főzök, takarítok. Ugyanezeket Önnél is vállalom, plusz némi felárért megsétáltatom kutyáját, gyerekét, megetetem kutyáját a gyerekével vagy gyerekét a kutyájával.


II. Ez egy kicsit hosszabb, több infót tartalmaz:

 "RÓLAM

Először arra gondoltam, nem írok önéletrajzot.
Egyrészt mert még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy az önéletrajzom többet mondjon rólam, mint egy kézfogás. Másrészt, mert általában engem sem érdekel, ki mikor született, hova járt iskolába, hol jelent meg stb. És végül, mert nincs semmi dicsekedni valóm. Ha legalább egy Nobelt zsebre vágtam volna már, akkor, akkor mindjárt más volna a helyzet.

Hát csak ezért. De tényleg csak a fontoskodás kedvéért.

1981. november 22-én születtem Lengyeltótiban. Iskoláimat Balatonbogláron, Pécsett, Szombathelyen végeztem. Pécsett publikáltam a Kelet c. iskolai lapban. Azonnal felismerték a tehetségemet és nekem ítélték az ÉV TOLLFORGATÓJA díjat (majdnem Nobel). Ezen felbuzdulva mentem el kommunikáció - művelődésszervező szakra a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolára. Újságírást tanulni. Írtam a Frissítő c. iskolai hetilapnak, az Író Deáknak, a Kilátónak valamint alapító tagja lettem az Albatrosz c. közéleti és irodalmi folyóiratnak. Főiskolai éveim alatt jelentek meg publikációim a Népszabadságban és az Életünk 2000-ben. Négy év múlva szinte teljesen tudatlanul, de lelkesen elhagytam az intézményt és a várost. Budapestre költöztem. Egy ideig nem találtam munkát, mert vagy túlképzettnek vagy túl alulképzettnek találtak. "Papíron" túl, gyakorlatban alul. Épp felvettek zokniárusnak a Blaha Lujza-téri aluljáróba, amikor hívtak a Kiskegyedtől, hogy esetleg, talán… 2004-től a Kiskegyednek és a Gyöngynek írtam. Valamint némi szellemi kiegészítésként egyszer-egyszer a Magyar Narancsnak és a Szép Szónak. 2006-ban pedig megjelent első novelláskötetem Ingyen Színház címmel. Most dolgozom a másodikon. Közben írok a Gyöngynek, és időnként megjelenek a Nyugati Jelen hasábjain egy-egy novellával."

http://kairosz.hu/Kormos_Anett.html

II. Egy interjú Anettel

http://terezapu.freeblog.hu/archives/2006/09/24/Interjum_Kormos_Anettel/

 

III. Ingyen színház

 

Gyakran úgy érezhetjük, a szeretet az ember legnagyobb keresztje. Felelősek vagyunk szeretteinkért, aggódunk értük, odafigyelünk rájuk, miközben időnként úgy érezzük: bárcsak teljességgel a magunk urai lehetnénk, minden egyes lépésünket önállóan, mindenkitől függetlenül tehetnénk meg! . Bizony, szeretteink vigyázó szemei időnként szikrákat szórnak ránk. Valójában elvárjuk, sőt, akarjuk is ezt az odafigyelést. Mert minden a szeretet okozta kínt a mi szeretetünk szüli. A szerző e könyvben ezeket a bonyolult emberi kapcsolatokat ábrázolja a saját életéből vett példákkal.

 

 

 

 

 


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?vagyokis [ 2016-03-23 15:00 ]

BejösszVeszti [ 2010-04-17 18:55 ]

"Pécsett publikáltam a Kelet c. iskolai lapban."gipsz jakab [ 2010-01-22 09:16 ]

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/a-trendi-no-nem-arrol-hires-hogy-vicces-281250
Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!